Kvamseter i ny drakt med vår Logo... kjenner du historien om Reinsdyrene på Kvamskogen ? Hvis ikke google reinsdyr Kvamskogen.. god fornøyelse!

Ta del i friluftslivet eller bare finn roen på fjellet

13. mar, 2018

Vinteren 2018 har så langt vært strålende

Vi har nylig avsluttet en hektisk vinterferie på Kvamseter Lodge, med godt besøk av skiglade gjester fra Hordaland og en familie fra Nederland ! Våre suiter er meget populær og vi vurderer nå å oppgradere 2 av våre familierom til suiter også. Vil du ha overnatting på Kvamseter Lodge så vil vi anbefale at du sjekker tilgjengelighet på våre enheter på Booking.com. Søk etter Kvamseter Lodge. Dersom du finner ledig kan du booke der eller kontakte oss direkte for et godt tilbud. På denne måten får du raskt avklart hva som er tilgjengelig og kan bookes. Du finner også mange tilbud på vår Facebook side Kvamseter Lodge, kikk gjerne innom denne !

13. mar, 2018

Vedr. Langtidsleie på Kvamseter Lodge

For vintersesongen 2018 har vi tegnet flere avtaler på suiter, dette var første sesong hvor vi inngikk type langtidskontrakter fra Desember tom. April. Vi har god trafikk fra juni tom medio September og vil derfor holde denne perioden åpen for turister fra inn og utland. Vi skal for kommende sesong tilby langtidsleie fra midten av September og ut April måned. Dette er en type utleie som gir begge parter god fleksibilitet og en månedlig kostnad som flere kan ta seg råd til for å ha sitt eget krypinn på fjellet. Vi har også etablert boder slik at man kan ha ski og annet utstyr stående fra gang til gang. Vårt inntrykk er at våre familier er fornøyd med konseptet, ønsker du å melde din interesse for kommende sesong så send gjerne en mail så vil vi holde deg oppdatert.

Skiglede ved Mødalen. På Kvamskogen er det over 60 Km preparerte lagrennsløyper. Kvamseter Lodge er ditt perfekte utgangspunkt for vinteraktiviteter

Kvamseter Anno ca 1950.