Selskaper på Kvamseter igjen.....

13. mar, 2018

Hovedhuset anno 1900 ....

Hovedhuset på Kvamseter Lodge har en lang historie og mye spennende i veggene. Når du skal virkelige kose deg og arrangere noe helt spesielt vil dette være et litt unikt tilbud for deg og dine gjester. Hovedhuset kan du benytte til spesielle arrangementer for private og firma. Ønsker du å feire en spesiell dag, ditt jubileum, et bryllup eller Konfirmasjon? I spisestuen dekker man opp for inntil 50 gjester. Dette i kombinasjon av langbord og runde bord. Bygningen er velegnet for ledergruppe møter, styremøter, avdelingsmøter, kick off eller tilsvarende arrangement. Inviter med viktige forretningsforbindelser til å nyte god mat i historiske omgivelser kombinert med aktivitet i fjellet. Program med toppturer, besøk av ulike spennende steder i Hardanger og opplevelser med kortreist mat kan stå på menyen

For storfamilier og venner som vil kose seg sammen vil et opphold kunne by på mange opplevelser. Dere kan sammen med våre samarbeidspartnere arrangere vin smaking, kokkeaften etc. mulighetene er mange.

Hovedhuset har 800 m2 fordelt over 3 etasjer med mulighet for å la gjestene overnatte i de ulike leiligheter og rom. Det er kapasitet til ca 25 personer, trenger man mer plass kan man booke ekstra rom og suiter.
Lodgen er meget innholdsrik, Her er en liten "aperitiff" på hva du får tilgang til:
Velutstyrt kjøkken , Stor spisestue, bar, biljardbord, peisestue & bibliotek, kino & konferanserom. 2 Leiligheter med eget kjøkken og bad og totalt 6 soverom. I tillegg har vi en flott studio med eget kjøkken og bad, totalt sengeplasser ca 25 personer.
For mer informasjon om priser send forespørsel !