Våre Suiter

Våre suiter er meget romslig og flott dekorert. De er i overkant av 34 m2 med 2 seperate rom, eget bad samt en kjøkkenkrok hvor man kan tilberede et deilig måltid etter en aktiv dag i naturen. Kvamseter Lodge tilbyr flere Suiter og kan etter avtale leies for langtidsleie. 

Våre Rom

På Kvamseter Lodge tilby vi nå nyrenoverte dobbeltrom. Vi har investert i dobbeltsenger med spennende design og god comfort slik at du kan nyte en  god natts søvn.  Du har også en liten sittegruppe hvor du kan se på Tv. Internett er selvsagt inkludert med wifi dekning i hvert enkelt rom. Alle rom er også utstyrt med et lite kjøleskap og en kaffemaskin. Bad og Dusj i fellesareal samt tilgang til Sauna.Noen av våre dobbeltrom har også en liten vask i et moderne møbel. 

 

Våre familierom

Familierom er 2 standard rom vegg i vegg.  Det er lyd og branndører i mellom rommene Med tanke på lyd og sikkerhet. Som familie kan man da leie 2 rom vegg i vegg. Foreldre kan slappe av med full visshet at barna har det trygt Vegg i vegg og med åpen dør om man ønsker det.